Sfârșit absurd și dureros, chiar în anexa mănăstirii: un bărbat a murit sub privirile oamenilor alături de care servea masa (NEAMȚ)

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat este decedat, în localitatea Ceahlău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din județul Botoșani. Acesta nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Potrivit SAJ Neamț, bărbatul s-ar fi înecat cu mâncare:

07.09.2023, ora 21:03, Durău, pacient sex masculin, 60 ani, diagnostic: SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardiorespiratotie prin obstrucţie căi respiratorii cu bol alimentar; pacientul a rămas la locul solicitării.

Din informațiile primite, tragedia s-a produs în timp ce bărbatul era la masă alături de mai multe persoane, într-o anexă a mănăstirii.

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate