Sfârșit fulgerător pentru o femeie din Neamț: a murit în timp ce petrecea la o nuntă, într-un local din Dumbrava Roșie

Tragedie de nedescris într-o familie din Neamț, într-un context care ar fi trebuit să fie prilej de bucurie pentru toți cei prezenți: o femeie în vârstă de numai 54 de ani a decedat în timp ce se afla la o nuntă. Potrivit IPJ Neamț, iată cum s-a întâmplat:

La data de 24 iulie a.c, în jurul orei 01.44, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat, de 57 de ani, din Dobreni, cu privire la faptul că soția sa se afla în stare de inconștiență, în incinta unui local din localitatea Dumbrava Roșie.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, însă din nefericire a fost constatat decesul femeii, în vârstă de 54 de ani.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a declarat IPJ Neamț pentru ziarpiatraneamt.ro.

Sincere condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate