Și-a luat fetița minoră și au plecat cu trenul, fără consimțământul tatălui, tutorele legal – Poliția a intrat pe fir (NEAMȚ)

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț – Postul de Poliție Transporturi Roman, au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Roman, cu privire la faptul că fosta sa soție a plecat împreună cu fiica lor minoră, în vârstă de 8 ani, din gara Roman, fără consimțământul bărbatului, care este tutorele legal al minorei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 40 de ani, din județul Olt și minora în cauză se află în trenul ce se deplasează pe ruta Vatra Dornei-București. Acestea au fost identificate de polițiștii din cadrul Postul de Poliție Transporturi Buzău, fiind preluate de polițiștii din Roman și conduse la sediul unității de poliție, pentru investigații.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorilor, minora în cauză fiind predată tutorelui legal.

Facem precizarea că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate