Siguranța traficului rutier și prevenirea violenței: Acțiuni remarcabile ale polițiștilor și jandarmilor nemțeni (IMAGINI)

La data de  4 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț și jandarmii nemțeni au acționat pe raza municipiului Piatra-Neamț, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și a faptelor cu violență.

Totodată, în noaptea de 5 spre 6 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, cei din cadrul Poliției municipiului Roman, alături de jandarmi au continuat să acționeze, pe raza de competența a secției.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate peste 50 sancțiuni contravenționale, fiind legitimate peste 200 de persoane și fiind efectuate verificări la aproximativ 150 de vehicule.

Ca și sancțiuni complementare, polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. 

Efectivele de ordine publică au efectuat verificări și la operatorii economici, aceștia fiind instruiți cu privire la comercializarea produselor alcoolice sau de tutun minorilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate