Șofer depistat cu numere false și lemn fără acte, sancționat de polițiștii nemțeni (FOTO)

La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 51 de ani, din Agapia, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DC155C, din localitatea Vânători-Neamț.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că numerele de înmatriculare montate ar fi aparținut unei alte autoutilitare, care nu ar mai fi fost pusă în circulație din anul 2019.

Autoutilitara în cauză transporta aproximativ 5 m.c. de material lemnos, fără documente legale, iar la aceeași dată în jurul orei 9:30 ar mai fi efectuat un transport de 5 m.c. material lemnos.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

Totodată polițiștii au dispus confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Vânători și confiscarea valorică a materialului lemnos transportat în dimineața aceleiași zile.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate