„Șoferi de elită”, depistați pe șoselele din Neamț: Nepăsarea și inconștiența domină și de această dată

  • La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Izvoare din municipiul Piatra Neamț având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  • Câteva ore mai târziu, în jurul orei 16.36, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 12 Bicaz  au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada DJ 127 A pe raza comunei Bicaz Chei. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  • La aceeași dată, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț  au depistat în trafic un bărbat, de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Ulmilor din Piatra Neamț. Conducătorul auto, din Piatra Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate