Șoferi sub influența alcoolului depistați în Neamț: Două cazuri de încălcare a legii traficului rutier în aceeași zi

La data de 5 august a.c., în jurul orei 16:40 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DN 15, în localitatea Săvinești,  au depistat în trafic, un autoturism,  condus de un bărbat, de  55 de ani, din Borlești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 5 august a.c., în jurul orei 23:50 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Petrodava, în localitatea Alexandru cel Bun,  au depistat în trafic, un autoturism,  condus de un tânăr, de  25 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate