Sondaj politic FAKE la Piatra-Neamț. PNL și Carabelea ar câștiga primăria fără emoții și ar trimite apoi rachete pe Lună

PNL Neamț a ”scăpat” pe surse un sondaj de opinie care nu doar că pare puțin umflat, ci stă să explodeze de cât de umflat este. Din sondaj reiese că PNL ar câștiga mâine alegerile din Neamț, George Lazăr ar câștiga consiliul județean și Andrei Carabelea, primăria Piatra-Neamț.

Nu mai e o noutate pentru nimeni ce e cu sondajele marca PNL Neamț, acest partid având o istorie bogată în materie de sondaje umflate. Să ne amintim doar de cum îl prezentau cei de la PNL Neamț înainte de alegeri pe Mugurel Cozmanciuc cu 53% la consiliul județean, ca de fapt Mugurel cu tot cu PNL să piardă alegerile rușinos în fața lui Arsene.

Desigur că nu putem generaliza, deoarece în PNL sunt mulți oameni cu capul pe umeri, dar sunt câțiva care subestimează inteligența nemțenilor.

Starea reală privind intenția de vot la Piatra-Neamț este total alta, departe tare de ce prezintă liberalii în sondajul care nici măcar nu poate fi numit manipulator, deoarece toți, inclusiv membri ai PNL, râd de el fiind în mod evident și exagerat umflate cifrele.

REAL, la Piatra-Neamț, cel puțin 60% dintre oamenii cu drept de vot sunt scârbiți de toate partidele, mai ales de PNL și PSD. Deci, dacă e să împartă real intenția de vot, la un sondaj pe bune ar trebui 60% să fie dintre cei care răspund cu ”nu mă interesează” sau ”nu răspund” și restul de 40% să se împartă între partide și candidați.

În condițiile în care 60% dintre pietreni nu te-ar vota indiferent de cum te cheamă și de la ce partid ești, să vii să spui că 37-38% te-ar vota și să te aștepți ca cineva să și creadă, asta înseamnă că ai niște probleme grave.

E de apreciat perseverența cu care PNL Neamț bate de ani de zile adversarii în sondajele comandate și plătite de liberali și apoi la alegeri ia bătaie de-i ascultă Arsene cu urechea să vadă care mai respiră politic.

Puteți citi și :

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate