Sorin Lavric, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Neamț (VIDEO)

Candidatura senatorului Sorin Lavric pentru președinția Consiliului Județean Neamț a fost anunțată de organizația AUR Neamț în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc pe 29 februarie.

„Este persoana cea mai potrivită să ne reprezinte. Este o persoană dedicată, fidelă AUR. Este o persoană care știe ce înseamnă politica. Colegii noștri îl vor susține. Toată organizația AUR Neamț îl va susține pe domnul Sorin Lavric.”, a declarat deputatul Dumitrina Mitrea în deschiderea conferinței de presă.

La rândul său, candidatul propus de AUR pentru funcția de președinte al CJ Neamț, senatorul Sorin Lavric, a declarat:

„Biroul Național de conducere a hotărât ca eu să candidez pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Neamț. Fără să spun cuvinte mari, frumoase și răsunătoare, vreau să preschimb județul Neamț într-un model de bunăstare, de cinste și de curățenie. Adică exact acele atribute de care, din păcate, acest județ a dus lipsă. Voi intra în această cursă, nu ca să fac figurație, ci cu intenția hotărâtă de a câștiga președinția Consiliului Județean. Instituția aceasta are nevoie acum de un alt fel de a face politică. Așadar, dragi liberali, dragi pesediști, indiferent de cei care vă vor reprezenta în această cursă, atât pentru Consiliul Județean, dar și pentru primărie, să știți că AUR vă va întâmpina cu niște oameni care sunt hotărâți să câștige alegerile.”

***

Sorin Lavric este un scriitor și traducător român, originar din Turnu Severin. În 2020, a fost ales Senator AUR în Circumscripţia electorală nr. 29 Neamţ.

Este absolvent al Facultății de Medicină și al Facultății de Filosofie, fiind doctor în filosofie. A renunțat la practica medicală și s-a dedicat scrisului și filosofiei, ocupând diverse poziții importante în domeniu: redactor la Editura Humanitas, susținerea unor cursuri la Facultatea de Filosofie din București, redactor la România Literară. De asemenea, are și o bogată activitate publicistică. A tradus două lucrări semnate de Heidegger.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate