Specialiștii antitrafic din cadrul A.N.I.T.P., prezenți în școli în scopul informării și sensibilizării elevilor și comunității didactice

  • Declarație de presă privind măsurile întreprinse de Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane in contextul deschiderii anului școlar 2022-2023

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane se alătură efortului comun al structurilor implicate în creșterea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic, în contextul anului școlar 2022-2023.

Specialiștii antitrafic din cadrul centrelor regionale ale A.N.I.T.P. vor fi prezenți în școli în scopul informării și sensibilizării elevilor și comunității didactice cu privire la fenomenul traficului de persoane.

Ne vom asigura, prin campaniile și proiectele destinate prevenirii traficului de minori și prin activitățile de instruire a personalului implicat în relaționarea directă cu elevii, că fenomenul traficului de persoane este corect înțeles, atât în ceea ce privește indicatorii de trafic, cât și pașii de urmat în astfel de situații.

Prin intermediul acțiunilor specifice, specialiștii antitrafic vor desfășura campanii de prevenire, planuri de acțiune și proiecte educaționale în vederea prevenirii traficului de persoane și creșterea nivelului de implicare a comunității.

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane- Centru Regional Bacău

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate