Spectacol caritabil la Piatra-Neamț pentru un băiețel cu leucemie: „Mărțișor pentru Sebastian”

Consiliul Județean Neamț, Asociația Umanitară „Codrin – Ocrotiți copiii ce vor rămâne doar copii”, Clubul Ray’s Dance și Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare Neamț organizează pe 20 martie, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț Spectacolul caritabil „Mărțișor pentru Sebastian”.

Intrarea se face pe bază de bilet care costă 50 de lei, iar fondurile colectate vor fi utilizate pentru Lungu Sebastian, un băiețel care are leucemie.

Cazul în discuție a fost preluat de Monica Sofron, reprezentanta Asociației Umanitare „Codrin” – după ce a fost contactată de părinții colegilor lui Sebastian care i-au solicitat implicarea – iar acum luptă și ea alături de părinți cu armele ei cele mai de preț: dăruirea, implicarea și compasiunea – o mamă la rândul ei care a cunoscut și simțit suferința în cele mai acute forme, cât pentru zece vieți.

Șansa lui este să ajungă cât mai curând la Spitalul BAMBINO GESU din Roma, unde alți 5 copilași ocrotiți și susținuți de Asociația Codrin și-au găsit tratamentul și vindecarea.

Puteți ajuta prin donații în contul deschis pentru Sebastian:

ASOCIATIA UMANITARA CODRIN

CONT UMANITAR LUNGU SEBASTIAN: RO93BTRLRONCRT00U0223322.

Despre Sebastian am mai scris aici:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate