Spectacol de închidere a anului școlar: Premii și emoție pentru elevii din Comunitatea Elenă Piatra-Neamț

Comunitatea Elenă Piatra-Neamț organizează o festivitate de închidere a anului școlar, un eveniment ce se va desfășura pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamț. Programat pentru vineri, 16 iunie, începând cu ora 18:00, spectacolul va aduce în prim-plan recunoașterea și premiile pentru elevii implicați în cadrul comunității în acest an școlar.

Evenimentul își propune să celebreze realizările și dedicarea elevilor Comunității Elene Piatra-Neamț. Spectacolul va fi presărat cu evoluții remarcabile ale Ansamblurilor Niki și Niki Jr. ale Comunității Elene Piatra Neamț, precum și cu prestații de excepție ale Ansamblului Asteria al Comunității Elene București și Ansamblului Orpheas al Comunității Elene Iași.

Un moment deosebit al serii va fi prezența domnului președinte al Uniunii Elene din România, conf. univ. dr. Dragoș Gabriel Zisopol, deputat, prezență care va sublinia importanța și susținerea acordată comunității elene din România.

Toți cei pasionați de frumusețea și autenticitatea culturii elene sunt așteptați cu mare bucurie la acest eveniment remarcabil. Festivitatea de închidere a anului școlar este un prilej de a aprecia eforturile și rezultatele obținute de elevii Comunității Elene Piatra Neamț în parcursul lor educațional.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate