Spectacol magic în Bicaz Chei: un concert de colinde cu oameni minunați și multe emoții (VIDEO/IMAGINI)

Duminică, 10 decembrie, comuna Bicaz-Chei a fost martora unui eveniment remarcabil, un Concert de Colinde desfășurat cu o căldură și o dăruire aparte. Bucuria a fost extrem de mare pentru locuitorii acestei comune nemțene.

Daniel Chirilă, un om al locului, harnic și gospodar, s-a dedicat aducerii magiei sărbătorilor de iarnă în inima localității, împreună cu echipa social-democrată și sub îndrumarea senatorului Răzvan Cuc – responsabil de zona Valea Muntelui.

Căminul Cultural din centrul comunei a fost copleșit de un val de oameni veniți să se bucure de colindele interpretate cu pasiune de copii talentați și artiști deosebiți, precum Viorica Macovei, Laurențiu Marian, Vasile Cengher, Marius Zgâianu, Grupul Folk „Eu Cred”, Grupul „Sf. Fanurie” Ivaneș, Grupul „Florile Ceahlăului” Bicazu Ardelean, Cristina Marin și Ionuț Coșerariu.

Invitații de marcă au fost martorii unui spectacol pregătit cu pasiune, iar în rândul acestora s-au numărat și spiridușii Moșului. Fiecare copil prezent în public a fost răsplătit cu un cadou din partea Moșului, aducând astfel zâmbete pe fețele celor mici.

Senatorul Răzvan Cuc, deputatul Ionuț Munteanu, Adrian Păduraru-vicepreședinte al CJ Neamț, Asaftei Ion- președinte al CJ Neamț, consilierii județeni Dan Vasiliu și Adrian Bourceanu, Carmen Elena Năstasă – președinta organizației de femei OFSD Neamț, Claudiu Pădure și Cristi Hîncu au fost alături de oameni și de copiii care au încântat audiența cu ale lor colinde.

Mulțumiri pentru sprijinul necontenit au fost aduse și președintelui PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa – primarul orașului Târgu-Neamț si inițiatorul companiei de fapte bune la nivel de județ.

Momentul culminant a fost reprezentat de fericirea copiilor, răsplătiți pentru colindele lor frumoase cu daruri oferite de Moș Crăciun, sprijinit fiind de Maria și Daniel Chirilă.

Evenimentul a fost nu doar un concert, ci și o ocazie de a aduce comunitatea împreună într-un spirit de bucurie și solidaritate în preajma sărbătorilor de iarnă. S-a încadrat perfect în campania de fapte bune pe care PSD Neamț o desfășoară luna aceasta în tot județul, denumită “De Crăciun Împreună”.

La finalul evenimentului, spectatorii au fost colindați de către o parte din echipa PSD Neamț:

Avem o comună minunată, strajă mândră a unui județ frumos și bogat, într-o țară pe măsură, hărăzită cu nestemate culturale deosebite și comori inestimabile de datini, tradiții și obiceiuri străvechi, exprimate prin poezie, cântec, joc, port popular și o multitudine de alte exteriorizări artistice. Se spune că atunci când colindătorii cântă, cerurile se deschid, iar oamenii pot auzi glasurile îngerilor, ceea ce înseamnă că în seara aceasta, la Bicaz-Chei, colindând vom auzi glasurile îngerilor. Vă mulțumesc tuturor, deopotrivă, pentru că sunteți aici, alături de noi, căci știu că timpul este, poate, moneda cea mai prețioasă a zilelor noastre. Sfânta sărbătoare a Nașterii Mântuitorului să vă fie izvor de lumină și dragoste, iar Anul Nou să vă găsească sănătoși, pedumneavoastră și pe toți cei dragi, în bunăstare și fericire„, a transmis Daniel Chirilă – președintele social-democraților din Bicaz-Chei.

Mai multe despre campania de fapte bune “De Crăciun, Împreună!”, aici – CLICK.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate