Spitalul Județean, apel la solidaritate. Se strâng donații pentru reabilitarea secției ATI care a luat foc în noiembrie 2020

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a anunțat astăzi că reabilitarea secției ATI care a ars va fi realizată cu sprijinul unui ONG, mai exact Fundația pentru Copii Alex Zamfir. Unitatea sanitară face apel la comunitate să sprijine strângerea de fonduri pentru a se continua primele lucrări deja începute.

De finalizarea acestei secții ATI din incinta spitalului depinde posibilitatea mutării secției de Oncologie în secția modulară din curte pentru a asigura condiții mai bune pentru pacienți până când clădirea în care funcționa Oncologia va putea fi reabilitată.

În prag de sărbători, dacă doriți să faceți un bine, puteți direcționa ajutorul dumneavoastră spre acest proiect important pentru noi, toți. Cei care au posibilitatea să ajute spitalul județean pot face donații către Fundația pentru Copii Alex Zamfir:

  • Cont Iban: RO59BREL0002004086750100
  • Libra Internet Bank Piatra Neamț
  • Adresa: Str. Mihai Stamatin nr.25, bloc A4, sc. A, apart.7
  • CUI: 48356755
  • E-mail: [email protected]

Iată mesajul transmis de unitatea sanitară:

Stimați prieteni și susținători ai Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț,

Avem o veste importantă și îmbucurătoare! A început reabilitarea secției ATI care, din păcate, a fost afectată de un incendiu în anul 2020. În loc să așteptăm luni întregi pentru proiecte, hotărâri de consiliu și licitații, un ONG dedicat, Fundația pentru Copii Alex Zamfir, a luat inițiativa de a strânge fonduri pentru a accelera procesul de reabilitare.

Orice contribuție, fie ea mare sau mică, aduce o schimbare pozitivă.

𝐂𝐮 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐯𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐥𝐭𝐨𝐫 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐨𝐬̦𝐢, Fundația a 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐧𝐞 𝐨 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐮𝐦𝐚 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐚̆, 𝐢𝐚𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢 𝐚𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭 𝐝𝐞𝐣𝐚. Cu toate acestea, continuarea proiectului depinde de sprijinul vostru. Suntem în căutarea oricărei firme sau persoane care poate dona pentru a asigura finalizarea reabilitării secției ATI, esențială pentru funcționarea optimă a spitalului nostru.

Această reabilitare nu numai că va restabili această unitate vitală, dar va avea un impact pozitiv și asupra problemei actuale a secției de oncologie, care este temporar relocată într-un spațiu impropriu.

Odată cu finalizarea reabilitării secției ATI afectate, secția ATI modulară din curtea spitalului va fi eliberată și mutată în noua secție reabilitată. Acest lucru va elibera spațiul necesar pentru relocarea și îmbunătățirea condițiilor sectiei de oncologie. Pacienții oncologici vor beneficia astfel de condiții de cazare și tratament mai bune, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite.

Eforturile depuse până acum au fost remarcabile, iar Fundația pentru Copii Alex Zamfir a jucat un rol esențial în acest demers. Împreună cu susținerea voastră, suntem pe cale să facem o schimbare semnificativă în ceea ce privește îngrijirea medicală în comunitatea noastră.

𝐕𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐝𝐞𝐦𝐧𝐚̆𝐦 𝐬̦𝐢 𝐯𝐚̆ 𝐫𝐮𝐠𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚𝐮𝐳𝐚̆. 𝐎𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭̦𝐢𝐞, 𝐟𝐢𝐞 𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐦𝐢𝐜𝐚̆, 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐨 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯𝐚̆.

Puteți face donații directe la Fundația pentru Copii Alex Zamfir, folosind detaliile de cont indicate mai jos:

Cont Iban: RO59BREL0002004086750100

Libra Internet Bank Piatra Neamț

Adresa: Str. Mihai Stamatin nr.25, bloc A4, sc. A, apart.7

CUI: 48356755

E-mail: [email protected]

Acum, mai mult ca oricând, e momentul să fim uniți și să acționăm cu sufletul pentru a asigura condiții optime de tratament pentru toți pacienții noștri. Să lăsăm deoparte orice diferențe și să ne concentrăm asupra binelui comun.

Vă mulțumim din inimă pentru susținerea voastră și pentru contribuția la refacerea acestei secții cruciale pentru comunitatea noastră.

Cu recunoștință,
Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate