Sportivii Bassai-Dai aduc din nou medalii pe Valea Muntelui

Karatiștii juniori antrenați de sensei Mihail Popa s-au întors din nou premiați, de data aceasta la Cupa Hara, organizată de Federația Română de Karate WUKF la Sala Sporturilor “Radu Voina” din Sighișoara.

Competiția a fost impresionantă, cu participarea a peste 800 de sportivi de la 44 de cluburi, cu peste 1700 de intrări pe 8 suprafețe de concurs. A fost un adevărat tur de forță, dar organizarea a fost ireproșabilă, completată fiind de seriozitatea și fair play-ul tuturor participanților, fie ei concurenți, antrenori, arbitri sau simpli însoțitori.

O evoluție excelentă a avut sportivul Ștefan Petrea din comuna Borca, reușind să își învingă adversarii și să se claseze pe locul 1 la proba kumite Shobu Ippon. Pe podium au mai urcat și sportivii Șerban Schiopu, care a obținut două medalii de bronz la kihon și kumite, și Gabriel Ciubotaru, cu o medalie de bronz la kumite, ambii tot din comuna Borca.

Din lotul Bassai-Dai au mai făcut parte și sportivii începători Sophia Berbeneciuc, Karyna Mareș și Teodor Gângă, toți trei din Borca, aceștia aflandu-se la prima loc participare la o competiție și primind „botezul focului”, clasându-se între primii 10 la fiecare probă. Iar Georgiana Furtună din comuna Farcașa a mai câștigat experiența unei competiții de mare anvergură, situându-se între primii 5 la toate cele 3 probe la care a participat.

Sportivii Bassai-Dai se antrenează la Borca (la căminul cultural din Sabasa) unde au loc antrenamentele de bază ale clubului, iar lotul de performanță face antrenamente speciale, intensive, la sala de sport a Școlii Gimnaziale din Galu, comuna Poiana Teiului. Antrenamentele sunt conduse de sensei Mihail Popa, cu o bogată experiență de peste 30 de ani în artele marțiale.

În continuare clubul de karate Bassai-Dai își respectă deviza, și anume “Nicio competiție fară medalii câștigate!” Iar ușile sunt deschise pentru toți cei care vor să fie campioni și să facă performanță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate