Sportivii Bassai-Dai medaliați cu aur la Cupa Unirea

Două medalii de aur și două de argint au adus acasă sportivii clubului de karate Bassai-Dai de la competiția Cupa Unirea organizată la Sala Sporturilor “Andreea Nica” din Slobozia, sub egida Federației Române de Karate WUKF.

Nu mai puțin de 31 de cluburi din toată țara au aliniat la start 477 de sportivi juniori și seniori, cu un număr impresionant de 1188 de intrări în concurs.

Clubul Bassai-Dai a făcut cinste județului Neamț la această competiție, sportivii antrenați de sensei Mihail Popa urcând pe podium de 4 ori, astfel: Alexandra Ursuleț din comuna Borca a obținut locul 1 la kihon, locul 2 la kata și locul 2 la kumite, Șerban Schiopu tot din Borca locul 1 la kumite, iar Daniel Furtună din comuna Farcașa a reușit un loc 4 la kumite cu 3 meciuri câștigate. Și sportivii Gabriel Ciubotaru, Eugenia Petrea și Ștefan Petrea, cu toții din Borca, au avut evoluții frumoase, câștigând experiență pentru viitoarele competiții. Sportivii Bassai-Dai se antrenează la Borca (la căminul cultural din Sabasa) unde au loc antrenamentele de bază ale clubului, iar lotul de performanță face antrenamente speciale, intensive la sala de sport a Școlii Gimnaziale din Galu, comuna Poiana Teiului. În continuare clubul de karate Bassai-Dai își respectă deviza, și anume “Nicio competiție fară medalii câștigate!” Iar ușile sunt deschise pentru toți cei care vor să fie campioni și să facă performanță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate