Sportivii clubului Amprente Moldave Tazlău se întorc victorioși

În acest weekend, 24 februarie 2024, la Sala Sportului  „Narcisa Lecușanu” din Bacău, a avut loc primul concurs din anul 2024, Moldavian Challenge Cup, ediţia a IV – a, sub auspiciile Federaţiei Române de Karate Kyokushin, organizat de Budo Gym Moineşti.  La eveniment s-au înscris 360 se sportivi de la 27 cluburi participante din România şi Republica Moldova.  Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău a fost format dintr-un lot de 11 sportivi care au reușit să dea dovadă de curaj, rezistență iar pentru unii au fost emoțiile primei lupte pe tatami.

Rezultate obţinute de sportivii Clubului Amprente Moldave Tazlău au fost după cum urmează:

4 medalii de aur:

 • Ungureanu Gabriel
 • Andriescu Rebecca
 • Boboc Maia
 • Ungureanu Elena

2 medalii de argint:

 • Carillo Lucia
 • Manea Alina

5 medalii de bronz:

 • Călugăreanu Victor
 • Nechita Albert
 • Negreanu Alice
 • Angheluș David
 • Rusu Ioana

Rusu Ioana, 11 ani, a participat pentru prima dată la o competiție: „Când am pășit în sală și am văzut cât de mare e și plină de sportivi și susținători, am zis că sunt la un cinema. Mă gândeam dacă toți mă vor vedea cum voi lupta pe tatami și am fost foarte emoționată. Deși am obținut locul 3, sunt tare mândră de mine, de colegi și domnul antrenor al căror glas l-am auzit când mă încurajau.”

Andriescu Rebecca, 10 ani, mică de înălțime dar puternică din fire: „Am avut mari emoții pentru că nu îmi cunoșteam adversarele, dar când am pășit pe tatami, știam că nu mai pot da înapoi. Am făcut tot ce am putut, ceea ce m-a învățat domnul antrenor, pe care cred că l-am făcut mândru”

Ungureanu Elena, 14 ani, multiplă campioană: „Competițiile de karate pot provoca o gamă largă de trăiri, de la emoții puternice și entuziasm la anxietate și tensiune. De fiecare dată când „nu mai poți!”, nu gândi astfel, trage aer în piept și dă tot ce poți!”

„În spatele fiecărui sportiv, există o mare echipă: antrenor, susținători, părinți și adversari. Doresc să-i felicit pe tot sportivii pentru participare şi rezultate, pentru curaj și perseverență. Mulţumesc părinţiilor pentru implicare şi susţinerea necondiționată, pentru că nu renunțați să îi sprijiniți, să-i încurajați și că le dați curaj acestor copii minunaţi! Mulțumim Consiliului Local, Primăriei și domnului primar Nechita Ion pentru susținere și ajutor.

Cel care mereu ne este alături și pregătește acești campioni, este sensei Ciprian Ursan, căruia îi suntem recunoscători pentru efortul depus, pentru antrenamentele lungi, pentru răbdare, rezistență, pentru insistență și pentru multe instrucțiuni care i-au ajutat pe acești sportivi să își dezvolt dorința de a câștiga.

Am primit mii de felicitări din partea comunității, ceea ce sunt motive de bucurie. Săptămâna viitoare, 2 martie, ne vedem la Iași, la Cupa Sentoki, ediția a VIII-a, organizată de sensei Constantin Budeanu. Succes dragilor!”, a declarat Adriana Boboc, președinte ACS Amprente Moldave Tazlău.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate