Sprijin de 20.000 de lei de la Primăria Piatra-Neamț pentru familiile afectate de incendiul de săptămâna trecută

Nu putem rămâne indiferenți la situația dramatică prin care trec două familii din Piatra-Neamț, ale căror locuințe au fost distruse de incendiul de pe strada Terasei, din data de 23 septembrie.

La propunerea primarului Andrei Carabelea, fiecare familie va primi un ajutor de urgență în valoare de 10.000 lei, din fondul de rezervă aflat la dispoziția primarului. Ajutorul în cuantum de 20.000 lei va fi supus aprobării în următoarea ședință de Consiliu Local. De asemenea, pe lângă acest ajutor din bugetul local, a fost inițiată o campanie de strângere de donații în cadrul Primăriei Piatra-Neamț.

Primarul Andrei Carabelea: „Când membri ai comunității noastre suferă, suntem solidari. Consider că oferirea ajutorului de urgență pentru cele două familii este un gest normal în condițiile date și sper că acești bani, alături de toate celelalte gesturi de solidaritate venite din partea pietrenilor, vor reprezenta sprijinul de care au nevoie pentru ca până de Sărbători, cele două familii să se poată întoarce la casele lor.

Am inițiat și o campanie de donații în cadrul Primăriei, pentru că mulți colegi mi-au spus că își doresc să îi ajute pe acești oameni.

Apreciez din inimă altruismul de care comunitatea pietreană a dat dovadă în aceste momente grele și gestul plin de umanitate al pompierului Ciprian Manoliu, vecin cu cele două familii, care a sărit în ajutorul lor la declanșarea incendiului și i-a primit pe acești oameni în casa sa.”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate