Standul județului Neamț la Târgul de Turism al României, apreciat de mii de vizitatori

Mii de vizitatori care au ajuns la standul Consiliului Județean Neamț, amenajat la Târgul de Turism al României în perioada 10-13 noiembrie, au apreciat oferta turistică a zonei, considerând-o extrem de atractivă.

„Povestea sărbătorilor de iarnă din Neamț“ – tema cu care Consiliul Județean a participat la această ediție a TTR, a reușit să atragă nenumărați vizitatori pe parcursul celor patru zile ale evenimentului găzduit de Romexpo. Unii dintre participanți au precizat că deja cunosc zona, din timpul unor concedii petrecute în Neamț, și s-au declarat extrem de încântați, iar alții și-au manifestat interesul de a descoperi Ținutul Neamțului, arătându-se fascinați de oferta turistică prezentată la Târgul de Turism.

„Am fost la Neamț în timpul verii și ceea ce am văzut în această minunată zonă m-a fascinat! Acum, văzând «Povestea sărbătorilor de iarnă din Neamț», sunt foarte interesată de a veni și pentru sfârșitul de an în județul dumneavoastră. Tradițiile prezentate de ansamblul care a evoluat în stand, informațiile referitoare la oferta turistică pe care le-ați pus la dispoziție și decorul excepțional, care a introdus publicul în farmecul Crăciunului, m-au convins să revin în această zonă minunată, cu oameni frumoși și peisaje fascinante“, a precizat o vizitatoare a standului județului Neamț, care trăiește de peste 20 de ani în București, după alți 20 trăiți în Arad.

„Felicitări! La Târgul de Turism, Romexpo 2022, alături de echipa Consiliului Județean Neamț, am trăit bucuria datinilor, a continuității, a faptului că reprezentăm această țară minunată! Sunt mândră de colectivul dumneavoastră de la CJ, de felul în care s-a prezentat și a reprezentat județul Neamț! Toată recunoștința și aprecierea pentru cum a interacționat cu cei prezenți! Reprezentanții instituției au răspuns tuturor întrebărilor cu zâmbetul în suflet și cu bucuria împlinirii. Felicitări tuturor! Felicitări Consiliului Județean pentru dăruirea, implicarea și susținerea acestui minunat proiect! Vă îmbrățișez pe toți, cu recunoștință! Ce oameni minunați are țara acolo, în Neamț! Fiți binecuvântați!“, a declarat Geta Heimerl, care a vizitat standul județului la TTR.

Prezentarea standului județului Neamț de la Târgul de Turism București a fost de nota 100. După mine, de departe, a fost cel mai frumos, cel mai inspirat și complet aranjament. Aveți oameni valoroși, care știu să aducă emoție, valoare și inedit în tot ce fac! Felicitări tuturor!“, este un alt comentariu transmis de o vizitatoare pe o rețea de socializare, după ce a poposit în standul județului Neamț, la Romexpo.

Interesați de a aduce turiști în zona Neamțului s-au declarat a fi și reprezentanții agențiilor de profil: „Felicitări! Standul Consiliului Județean Neamț a fost, de departe, cel mai atractiv stand al acestui târg, cel mai dinamic prin acțiunile sale, iar informațiile și materialele primite m-au determinat să includ județul Neamț în circuitele 2023 ale firmei noastre! Ați dat cu adevărat o lecție tuturor, în ceea ce privește promovarea“, a declarat, printre altele, pe o rețea de socializare, reprezentantul unei agenții de turism.

La ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2022, Consiliul Județean Neamț s-a prezentat cu „Povestea sărbătorilor de iarnă din Neamț“, tematică asigurată prin colaborarea cu agenți economici nemțeni care își desfășoară activitatea în domeniul turistic și cu producătorii locali. De asemenea, succesul a fost întregit prin participarea Ansamblului Folcloric „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț.

Mă bucur nespus că am avut o participare de succes. Le mulțumesc tuturor producătorilor locali și agenților economici care activează în domeniul turismului, pentru că au fost alături de Consiliul Județean, și împreună am dus la TTR «Povestea sărbătorilor de iarnă din Neamț». Turismul nu se dezvoltă de pe o zi pe alta! Este un domeniu sensibil, complex, suntem într-o competiție acerbă cu alte zone ale țării, dar scopul meu e ca prin orice mijloc să găsim soluții de promovare, să aducem turiști care să se bucure de ceea ce oferă o zonă încărcată de spiritualitate, cu tradiții păstrate din generație în generație, cu oameni primitori și calzi și unde natura a atins desăvârșirea. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au vizitat standul în aceste zile, bucurându-se de oferta noastră“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate