Strada Izvoare va fi ca în palmă până în Vinerea Mare, de la Regiment până la intersecție cu Mărgineni. Stadiul lucrărilor astăzi, 15 aprilie (VIDEO/FOTO)

Ce nu a reușit să facă în 30 de ani primăria Piatra-Neamț, face Consiliul Județean Neamț. A început deja asfaltarea străzii Izvoare din Piatra-Neamț, iar promisiunea lui Ionel Arsene este că până în Vinerea Mare, înainte de Sărbătoarea de Paști din acest an, 2022, pe acest drum se va circula ca în palmă. Gata cu gropile, cu noroiul, cu praful, cu nervii întinși la maximum și cu banii lăsați periodic mecanicilor de la service-urile auto.

Din motive care nu reprezintă scuze întemeiate pentru pietrenii care plătesc taxe și impozite, primăria nu a reușit să reabiliteze corespunzător acest drum niciodată. Strada Izvoare a fost preluată în administrarea Consiliului Județean Neamț, însă lucrările au fost îngreunate o perioadă din cauza birocrației și a unor licitații contestate.

Când ajungi într-o funcție publică ales, în primul rând trebuie să fii om de cuvânt. Am promis oamenilor din Piatra-Neamț încă din primăvară, de când s-a putut lucra, că până de Sfintele Sărbători de Paști voi pune asfalt pe strada Izvoare de la Regiment până la intersecție cu Mărgineni. Și mă țin de cuvânt.

Azi am fost pe șantier, am verificat, oamenii s-au apucat de turnat primul strat de asfalt. Până în Vinerea Mare va fi asfalt pe tot segmentul de drum. Luni și marți înțeleg că va ploua și nu se poate turna, de asta spun că e posibil să terminăm vineri și nu miercuri.

Pe bună dreptate oamenii sunt nemulțumiți, a trecut atâta timp, 2 ani cu licitațiile, s-au certat între ei, s-au contestat, până la urmă am reușit. Strada am luat-o de la primărie, că dacă nu o luam și astăzi era tot așa. Să  nu credeți că punea cineva o lopată de asfalt acolo. Important e că o facem pentru oameni.”, a declarat Ionel Arsene.

Astăzi, 15 aprilie, la ora redactării acestui articol, asfaltul este turnat pe două benzi până în cartierul Speranța și pe o bandă până la intrarea în oraș. Imagini și video surprinse cu câteva minute în urmă:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate