Străinătatea i-a adus sfârșitul, și ce sfârșit dureros…Bărbat din NEAMȚ găsit decedat în mașina căzută într-o râpă, departe de casă

Un bărbat în vârstă de 44 de ani originar din Neamț (informație confirmată de apropiații săi) a fost găsit fără suflare într-un autoturism căzut într-o râpă din apropierea râului Tavo, în localitatea Loreto Aprutino, Italia.

Potrivi datelor furnizate de publicația Rete8.it, un localnic care aduna lemne în zonă a făcut descoperirea tragică. Se pare că bărbatul a fost victima unui grav accident rutier, mașina sa ieșind de pe șosea și căzând în râpă. Dispariția sa fusese semnalată de către mama sa la sfârșitul lunii trecute, mai exact la data de 31 ianuarie după nenumărate încercări de a-l contacta, fără niciun rezultat.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită după finalizarea necropsiei.

Bărbatul lucra la o companie din Loreto și locuia în Passo Cordone. Comunitatea și familia sunt profund afectate de această pierdere tragică, iar circumstanțele exacte ale accidentului sunt în continuare investigate.

Trupul său neînsuflețit va ajunge mâine în localitatea Trifești, iar cei care doresc să își ia rămas bun, o vor putea face.

Dumnezeu să-l ierte…

Mai multe detalii în presa italiană, aici – click.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate