Strălucire culinară în Bicaz: O ediție memorabilă a evenimentului gastronomic „Și eu pot”

,,Și eu pot!” – o expresie simplă, dar plină de încredere și determinare

Duminica, 12 noiembrie, a marcat încă o ediție memorabilă a evenimentului gastronomic care a devenit tradiție în Bicaz.

Delicii gastronomice – o experiență culinară ce depășește granițele gustului și aduce oamenii împreună într-o atmosferă de bucurie și vibrare. Anul acesta, precum și în anul trecut și în toate celelalte ediții ale acestui proiect minunat, am simțit că energia și entuziasmul participanților au atins cote nemaiîntâlnite. Mulțumiri din suflet au fost aduse organizatorilor pentru eforturile lor de a crea un astfel de eveniment memorabil, iar părintelui Mihail pentru binecuvântarea sa, care a adăugat o notă de sacralitate întregii atmosfere.

Degustătorii au fost pur și simplu încântați de bucatele pregătite cu pasiune și talent de către gospodine. Fiecare preparat a fost o operă de artă culinară, iar gustul lor a fost un adevărat regal pentru simțuri.

Gospodinele au fost adevărate eroine ale zilei, iar oaspeții veniți din Bicaz și din împrejurimi au fost martori la talentul și pasiunea pe care le-au investit în preparatele lor. Primarul , prezent la acest eveniment, a apreciat efortul, oferind cuvinte de laudă și mici atenții celor care au strălucit prin munca lor.

,,Și eu pot!” devine o deviză ce inspiră Bicazul să continue să strălucească prin unitate, pasiune și talent. Evenimentul a demonstrat că atunci când oamenii se unesc în jurul unei cauze comune, pot realiza lucruri minunate și pot crea amintiri de neuitat.

sursa foto: Mariana Calinescu

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate