Succes remarcabil pentru Clubul Sportiv Cimentul

La data de 10 iunie 2023, a avut loc Concursul Național de Atletism, Cupa Atletis Iași. Competiția a avut peste 400 de atleți la start, din toate categoriile de vârstă pentru copii și juniori 2 și 3. Evenimentul s-a desfășurat în mod impecabil, iar printre participanți s-au numărat și atleți din Republica Moldova.

Clubul Sportiv Cimentul a avut în competiție un număr de 4 sportive. Francesca Roșu a obținut locul 2 la categoria Spiriduși în proba de 50 de metri și 12 la săritura în lungime. Anastasia Paleu, la categoria Copii 3, a ocupat locul 3 în proba de săritură în lungime, înregistrând o distanță de 3,75 metri. Alexia Tăranu a ocupat locul 4 în aceeași probă, cu o săritură de 3,71 metri. Anastasia Paleu s-a clasat pe locul 8 în proba de 200 de metri, înregistrând un timp de 33,47 secunde, în timp ce Alexia Tăranu a ocupat locul 13 în proba de 50 de metri plat, cu un timp de 8,53 secunde. Antonia Roșu, la categoria Juniori 2, a ocupat locul 4 în proba de săritură în lungime. Acesta a fost primul ei concurs.

Rezultatele obținute de sportivele de la C.S. Cimentul demonstrează o performanță notabilă în cadrul competiției naționale de atletism.

sursa: Constantin Adam

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate