Suflu nou la Dămuc. Ioan „Ioșca” Găină – candidat la primărie, susținut de președintele Harpa și PSD Neamț

Ioan Găină este candidatul PSD Neamț pentru funcția de primar al comunei Dămuc. Anunțul a fost făcut sâmbătă, 16 martie, în „Ținutul de la Poalele Hășmașului”, în prezența a numeroși membri și simpatizanți ai organizației PSD Dămuc.

Președintele social-democraților nemțeni, Daniel Vasilică Harpa (primar de Târgu-Neamț), și-a arătat, cu acest prilej, sprijinul necondiționat pentru „Ioșca”, așa cum îi spun apropiații lui Ioan Găină. Candidatura lui „Ioșca” s-a bucurat ieri, în cadru extins, și de susținerea senatorului Răzvan Cuc – responsabil PSD pe Valea Muntelui, a lui Ion Asaftei, Lucian Manole – președinte TSD Neamț, Vlad Grigorean – secretarul executiv al organizației, Aurel Munteanu – consilier județean, dar și a altor reprezentanți și prieteni ai social-democraților nemțeni.

Mulți oameni vrednici s-au născut și locuiesc aici. Unul dintre ei este tânărul meu coleg, Ioan Găină sau Ioșca, după cum îi spun cunoscuții.

Vine cu un suflu nou în politică și în fața cetățenilor din Dămuc.

Are o familie minunată care îl susține necondiționat, experiență în domeniul economic și o determinare de neclintit pentru a-și dezvolta comuna natală.

Vrea să ajute copiii, oamenii gospodari și seniorii de aici. Vrea să atragă fonduri pentru comunitate și să facă din Dămuc un loc apreciat de toată lumea.

El este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Dămuc, la alegerile locale de anul acesta!

Felicitări și spor la treabă, Ioșca!

Dacă ai nevoie de experiență administrativă, ai de unde să o iei!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și candidat pentru președinția CJ Neamț

Născut pe 20 martie 1982 în Dămuc, Ioan Găină a fost mereu conectat la valorile și nevoile acestei comunități. Cu o viziune clară și o determinare pentru progresul comunei Dămuc, iată cum își susține „Ioșca” candidatura pentru funcția de primar:

Căsătorit și tată a doi copii, am îmbrățișat responsabilitățile familiale cu aceeași seriozitate și angajament cu care intenționez să mă dedic dezvoltării locale.
Absolvent al Facultății de Studii Economice din București, cu specializarea în Managementul Firmei, am dobândit o înțelegere a dinamicii economice și a managementului strategic.

Experiența mea ca și Coordonator de Activitate la Modoservice SRL, în cadrul platformei Fabricii de Ciment (Heidelberg Materials Cement) Tașca, precum și rolul de Administrator al unei firme de curățenie, m-au înzestrat cu abilitățile de a stimula colaborarea eficientă între diferite sectoare.

Motivat de o viziune clară asupra potențialului neexploatat al comunei noastre, prioritatea mea este să atrag noi investiții și să lansez inițiative care să valorifice resursele locale, să sporească oportunitățile economice și să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți membrii comunității.

Candidând pentru funcția de primar, îmi asum responsabilitatea de a conduce Dămucul spre un viitor prosper, bazându-mă pe o administrație transparentă, responsabilă și inovatoare.

Voi lucra neobosit pentru a dezvolta infrastructura, pentru a promova educația și cultura, și pentru a asigura un mediu sustenabil pentru toți locuitorii comunei.

transmite Ioan Găină,
candidatul PSD la funcția de primar al comunei Dămuc

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate