SURSE: Marin Mitran revine la Ceahlăul, în pregătirile pentru Liga 2, ca președinte executiv

Marin Mitran ar putea prelua funcția de președinte executiv al CSM Ceahlăul de la 1 iulie, spun surse neoficiale. Această schimbare vine după ce sponsorul principal al echipei, Anton Măzărianu (COMES Săvinești) a încheiat un acord cu antrenorul Cristian Pustai până în 2025. De asemenea, se pregătește și o poziție de președinte de club, în scurt timp.

În vârstă de 56 de ani, Marin Mitran este originar din Târgu Mureș și are o experiență bogată în domeniul sportiv, lucrând cu echipe din Liga 3, Liga 2 și Liga 1: Precizia Săcele, FC Cetate Râșnov, Universitatea Cluj, Milsami Orhei, Zimbru Chișinău, Petrocub Hâncești, Energiticianul Târgu Jiu.

În perioada 2019-2020 a mai ocupat funcția de președinte executiv al echipei Ceahlăul Piatra-Neamț, după care a lucrat ca director sportiv pentru ASFC Buzăul. În prezent este președinte executiv al FC Brașov Steagul, echipă de Liga 2.

Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Universitatea Bacău, având licență de antrenor UEFA. De asemenea, a urmat cursuri de management fotbalistic și antrenori în Germania, Suedia, Danemarca.

Se pare că lucrurile merg cu pași repezi înainte pentru crearea celor mai bune condiții pentru ca CSM Ceahlăul să evolueze frumos în Liga 2 odată cu începerea sezonului competițional.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate