Sute de familii nu își permit o pâine pe masă de Paști. Ajută Asociația „Născută Înger” să aducă Lumină acolo unde speranța s-a stins

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț face un nou apel
către cei care pot sprijini persoanele vulnerabile cu prilejul Sărbătorilor Pascale:

400 de copii, 150 bătrâni, 40 oameni ai străzilor, 250 de familii ne așteaptă cu o pâine pe masă de Sfintele Sărbători de Paște! Credeți că vom reuși și în acest an?

Vă rugăm să veniți și anul acesta alături de noi pentru a dărui, pentru a fi alături de cei vulnerabili, pentru a nu lăsa niciun copil, bunic fără un cozonac și o pâine pe masă! Suntem siguri că doar împreună vom putea aduce lumina Sfintei Învieri în casele celor bolnavi, cei fără sprijin, acolo unde lumina-i stinsă de neputință. Paștele este despre iubire, dăruire, sacrificiu și bunătate!

De noi depinde să fim buni. Fiind alături de cel aflat în suferință, sufletul prinde aripi. Haideți, uniți, să reușim și anul acesta să dăruim, să fim acolo unde Dumnezeu ne ghidează! Puțin câte puțin, donând în conturile de mai jos, cu mențiunea „Paște Binecuvântat” și să simtă fiecare bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut 0742451007

Sunt convinsă că uniți vom reuși și anul acesta! Voluntarii îngerilor vă doresc să fiți sănătoși și binecuvântați. Împreună vom aprinde lumina unde neputință a stins-o!

Telefoane:

+40770405849 Piatra-Neamț

+40720611499 Roman, voluntar Mancaș Cecilia (tarif normal)

sau ne găsiți pe pagina Asociația Născută Înger, prin messenger/whatsapp.

„Binecuvântați sunt cei care pot oferi fără să-și aminteasă
și pot primi fără să uite.”

Mulți copii acum au viroze respiratorii, deficiențe de vitamine, amigdalite, tratamentele, în mare parte necompensate, sunt foarte scumpe! Sperăm să facem față și la acest val de viroze.
Copiii și bătrânii nimănui!
Suntem o lume care poartă în fiecare alcătuire a ei, chipul lui Dumnezeu și, totuși, unii trăiesc la limita imposibilului de-a înțelege. În sufletul meu sunt multe situații în care uneori rămân suspendată între acceptare și neacceptare. Știu, mulți sunt efectul cauzelor băgate sub preșul ignoranței.

Societatea românească, un talmeș balmeș în care nimic nu se întrezărește către un viitor fără atâta suferință.

Un nou fenomen ia amploare, copii și mame care caută gropile de gunoi pentru a strânge peturi, cartoane, în speranța că le vor vinde și așa vor putea lua ceva de-ale gurii. Bătrâni cu câte o legătură de verdeață stau la colțuri de piață, în speranța că-și pot cumpără câteva pastile. Bătrâni care stau în câmp, pe străzi, deoarece au rămas ai nimănui.

Situația din teren începe să fie și mai dificilă, familii aflate în întuneric din cauza imposibilității de-a mai plăti, bătrâni și copii care adorm flamanzi, abandon școlar, asistență medicală inexistentă, o lume paralelă, invizibilă care are propriile reguli, ale supraviețuirii!
Viața este un dar, un dar pentru care trebuie să fim recunoscători în fiecare zi, viața trebuie trăită cu fruntea sus, indiferent de ceea ce trăiești. Trebuie să o duci cu demnitate înainte, nu trăi viața în genunchi, fă ceva cu care să fii mulțumit tu, să simți că îți aduce mulțumire sufletească.

Munca unui voluntar nu-i chiar simplă, însă este plină de multe împliniri sufletești.

a declarat Carmen Suciu, coordonator al Asociației Născută Înger Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate