Tabăra de ecologizare Water Fest 2023 în Ceahlău, sat Bistricioara

Asociația Green Ties – Cravate Verzi organizează în perioada 11-13 august tabăra de ecologizare Water Fest 2023 în Ceahlău, sat Bistricioara, jud.Neamț.

Cu ajutorul partenerilor, sponsorilor și participanților, Water Fest România și Asociația Green Ties – Cravate Verzi fac încă o acțiune care are ca scop reabilitarea din punct de vedere ecologic a unei zone poluate de pe Lacul Bicaz care nu a fost ecologizată niciodată și care va fi redată comunității spre folosință. Din evenimentul Water Fest 2023 nu vor lipsi concertele, momentele frumoase petrecute pe apa, vâslit caiace sau plăci SUP puse la dispoziție gratuit, jocuri de festival cu tematica Prim Ajutor BLS organizate de partenerii de la White Knights MC România, precum și multe alte surprize.

Detaliile despre eveniment, program și orice alte informații v-ar putea interesa, le veți putea găsi pe paginile de Facebook https://www.facebook.com/waterfest.ro/, https://www.facebook.com/asociatiagreenties/, precum și pe site-urile waterfest.ro și greenties.ro.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate