Tabăra de vară pentru copii la Parohia Grinţieșu Mare – O oportunitate de bucurie și prietenie

În perioada 7-9 august, Parohia Grinţieșu Mare, în colaborare cu voluntarii și moderatorii din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor, împreună cu părintele Gheorghiţă Anisiea de la Parohia Grinties, organizează o tabără de vară pentru copii. Evenimentul își propune să ofere tinerilor din parohie și din împrejurimi, cu vârste peste 8 ani, trei zile de neuitat, pline de jocuri, bucurie și formare de prietenii care să dureze o viață.

Tabăra va oferi o varietate de activități captivante, menite să încânte și să educe copiii. Aceștia se vor bucura de jocuri interactive, momente de voie bună și clipe de neuitat. De asemenea, se vor desfășura activități cu caracter educativ și religios, care vor promova valorile creștine și vor ajuta copiii să se apropie de credința lor.

Un aspect important al acestei tabere este participarea activă a copiilor în organizarea evenimentului. Masa de prânz va fi pregătită și servită de către copii în casa parohială, sub îndrumarea părintelui Gheorghiţă Anisiea. Acest lucru îi va învăța pe cei mici responsabilitatea și implicarea într-o activitate comunitară, promovându-le astfel dezvoltarea personală și spiritul de echipă.

Pentru a asigura o experiență de neuitat pentru copii, organizatorii apelează la bunăvoința creștinilor cu suflet nobil, care sunt încurajați să sprijine financiar tabăra. Nu există o taxă de participare fixă, astfel încât fiecare poate contribui cu cât își permite și dorește, pentru a asigura prânzul copiilor în conformitate cu preferințele lor.

Încheiem prin a invita toți părinții și tinerii din parohii, precum și din împrejurimi, să-și înscrie copiii la această tabără de vară extraordinară. Oportunitatea de a petrece trei zile într-un mediu plin de aventură, prietenie și valori creștine este una pe care nu ar trebui să o pierdeți.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate