Talentata Andreea Andriescu, o speranță a folclorului din Farcașa

Andreea Andriescu, tânăra talentată din Farcașa, a strălucit cu mândrie și grație în cadrul Târgului de Crăciun din Piatra Neamț. Prin prestația sa remarcabilă, ea a devenit nu doar o reprezentantă a zonei sale, ci și un adevărat simbol al speranței folclorului local.

Cu un talent impresionant și o voce îngerească, Andreea Andriescu a creat o atmosferă magică la eveniment. Publicul din Piatra Neamț a fost fermecat, iar performanța sa remarcabilă a adus cu sine bucuria și spiritul autentic al sărbătorilor de iarnă.

Frumusețea ei, atât interioară, cât și exterioară, a răscolit emoțiile audienței, iar Farcasa a fost reprezentată cu demnitate și pasiune. Cu fiecare notă muzicală și cu fiecare cuvânt, Andreea a reușit să transmită nu doar talentul său incontestabil, ci și dragostea și respectul pentru tradițiile locale.

Cu siguranță, Andreea Andriescu va rămâne în memoria publicului ca o artistă talentată, dedicată și plină de promisiuni pentru viitorul folclorului din Farcașa și nu numai.

Mulțumesc pentru invitație “Asociației Culturale Florile Ceahlăului” , coordonat de domnul coregraf Ciprian Boju. Mă bucur că am reușit să introduc publicul în lumea folclorului și să le transmit magia sărbătorilor de acasă. Vreau să menționez ca a fost o onoare să particip la acest spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă “Târgul Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului – 2 decembrie 2023” și să reprezint Comuna Farcașa. Transmit felicitări întregii echipe de la “Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț” pentru decorul de pe platoul Curții Domnești și totodată colegilor mei care duc cu mândrie mai departe tradițiile și mai ales portul popular.

a declarat pentru ziarbicaz.ro, Lavinia Andreea Andriescu

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate