Tamponare rezolvată amiabil pe moment – Victima s-a prezentat la UPU câteva ore mai târziu

La data de 15 martie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați de către reprezentanții U.P.U. Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, la unitatea medicală s-a prezentat un minor, în vârstă de 17 ani, care declară că a fost victima unui eveniment rutier, produs în afara localității Ștefan cel Mare.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în jurul orei 19:30, în timp ce un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Păstrăveni, conducea un autoturim, din direcția Girov către Tupilați, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus.

Cei doi conducători auto s-au prezentat la Secția de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, pentru soluționarea amiabilă a evenimentului rutier. Aceștia au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Ulterior, minorul de 17 ani, pasager în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, ar fi manifestat o stare de rău, prezentându-se la unitatea medicală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat insp. Ciofu Ramona.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate