Tânăr de 20 ani, victimă a unei infracțiuni de tâlhărie – Totul s-a întâmplat pe o stradă din Piatra-Neamț

La data de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr de 20 de ani, din Gârcina, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 04:50, în timp ce tânărul de 20 ani se afla împreună cu un alt tânăr de 21 de ani, pe o stradă din municipiul Piatra-Neamț, două persoane necunoscute ar fi exercitat asupra acestora acte de violență și amenințându-i cu un cuțit, i-ar fi deposedat de suma de 300 de lei și telefoanele mobile pe care le aveau asupra lor.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei, doi tineri de 22 de ani, din Piatra-Neamț și Gârcina.

Aceștia a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 16 iulie a.c., persoanele în cauză au fost prezentată instanței de judecată, față de aceastea fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate