Tânăr la volan, oprit în toiul nopții de polițiștii nemțeni. Riscă o pedeapsă mare pentru faptele comise

Polițiștii nemțeni continuă și în acest sfârșit de săptămână activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri.

În acest context, în noaptea de 30 spre 31 decembrie, în jurul orei 00:30, polițiștii Biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe strada Alexandru cel Bun, în Roman, un autoturism al cărui conducător auto se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Tânărul de 20 de ani, din Roman, a fost testat pozitiv la THC-5 și a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

De asemenea, polițiștii au efectuat controlul vehiculului, fiind descoperite o folie de aluminiu cu substanță vegetală, de culoare verde-olive, un tub cu substanță solidă albă sub forma unor cristale, precum și mai multe recipiente din plastic.

Toate substanțele susceptibile de a produce efecte psihoactive descoperite au fost ridicate și predate polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente.

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate