Tânăra promisiune a karate-ului moldovean, Boboc Maia Alexia, domină la Turneul Național Open Kumite

În data de 20 aprilie, Centrul Sportiv Apollo din București a găzduit o competiție impresionantă care a adunat laolaltă elitele karate-ului românesc și moldovenesc.

În acest decor competitiv, Boboc Maia Alexia, o tânără sportivă de la Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău, a strălucit, reușind să cucerească din nou titlul de campioană națională la proba de kumite, categoria de vârstă 14-15 ani, greutatea sub 50 kg.

Evenimentul, organizat sub egida Federației Române de Karate Kyokushin, nu numai că a demonstrat nivelul înalt de pregătire al participanților, dar a și oferit o platformă de afirmare pentru tinerii sportivi, care și-au etalat măiestria și determinarea în fața unui public numeros și entuziast.

Performanța Maiei nu este doar o dovadă a talentului său excepțional, ci și rezultatul antrenamentelor intense și al dedicării constante. Aceasta aduce un plus de mândrie clubului său și comunității din Tazlău, consolidând renumele acestora în lumea artelor marțiale din România și Republica Moldova.

Vreau să îmi exprim cea mai profundă recunoștință față de sensei Ciprian Ursan, care nu doar că m-a instruit cu dedicare și profesionalism, dar m-a și inspirat să devin cea mai bună versiune a mea. Fără îndrumarea și suportul lui, acest succes nu ar fi fost posibil.

De asemenea, aș vrea să le mulțumesc colegilor mei, care, chiar și de la distanță, m-au încurajat și mi-au transmis gânduri bune. Fiecare mesaj de încurajare a fost o sursă de motivație suplimentară pentru mine.

Nu în ultimul rând, un mare mulțumesc merge către părinții mei, care sunt coloana mea vertebrală, suportul meu necondiționat în fiecare zi. Aprecierea mea pentru sacrificiile pe care le faceți pentru a mă susține în acest sport este imensă. Acest titlu este la fel de mult al vostru pe cât este al meu. Vă iubesc și vă mulțumesc din suflet!” – Maia- 14 ani.

„Felicitări, campioană! Așteptăm cu nerăbdare să te vedem în acțiune în competițiile viitoare și să urmărim continuitatea succesului tău în sportul pe care îl iubești.” – Vicepreședinte ACS Amprente Moldave Tazlău – Călugăreanu Nicoleta Ștefana

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate