Târgu Neamț: A călcat un om, și-a văzut de drum, s-a certat cu victima și a fugit din nou

La data de 15 februarie, în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, urmat de părăsirea locului evenimentului.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Târgu-Neamț, repara un autoturism oprit, fiind întins pe partea carosabilă, ar fi fost acroșat de un autoturism, care și-ar fi continuat deplasarea.

Bărbatul de 52 de ani împreună cu proprietarul mașinii pe care o repara au plecat în urma autoturismului implicat în evenimentul rutier, dar după discuții purtate în contradictoriu cu persoana bănuită de producerea accidentului, aceasta a plecat într-o direcție necunoscută.

Victima a fost  transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În jurul orei 20:00, polițiștii au identificat atât autoturismul implicat în eveniment, cât și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Agapia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate