Târgu-Neamț/ Au jucat fotbal și au pregătit de școală peste 50 de copii necăjiți [FOTO/ TSD]

Peste 50 de copii necăjiți din zona Târgu-Neamț sunt acum pregătiți de începerea noului an școlar, în urma competiției de fotbal caritabil Cupa TSD 2022.

Sâmbătă, 27 august, la apelul lansat de tinerii social-democrați, sub forma unei competiții de fotbal caritabil, au dat curs 16 echipe din Târgu-Neamț, dar și din Pașcani, Iași.

S-a început la ora 10:00, prin deschiderea oficială și salutul echipelor și s-a sfârșit la ora 20:30!  Repriza a fost de 7 minute cu 2 minute pauza între ele. Jucătorii nu au uitat scopul acestui campionat, iar organizarea a fost una marca T.S.D , la înălțime, oferindu-se premii la tombola surpriză, cupe, diplome, medalii.

Arbitri în acest an au fost Samoilă Theodor și Morărit Teofil, care au făcut ca totul să fie conform regulamentului de fotbal”, ne-a precizat Diana Mercaș, președinte TSD Târgu-Neamț. De asemenea, la eveniment a participat și Vasile Apopei, viceprimarul orașului Târgu-Neamț.

Participarea la competiția de fotbal a presupus o taxă de înscriere, bani din care ulterior tinerii social –democrați  din Târgu-Neamț au cumpărat rechizite și tot ce le este necesar copiilor din familii nevoiașe, pentru a începe anul școlar.

Sâmbătă, 3 septembrie, copiilor le-au fost înmânate aceste daruri, de care aveau într-adevăr nevoie pentru a fi “în rând” cu ceilalți elevi atunci când va suna primul clopoțel la școală.

Diana Mercaș, președinte TSD Târgu-Neamț

“În urma Campionatului de fotbal caritabil Cupa TSD Tg. Neamț, tinerii organizației PSD au oferit gentuțe cu rechizitele necesare începerii anului școlar copiilor ce provin din medii și familii defavorizate.

Au fost 53 de gentuțe atât pentru școlari cât și pentru preșcolari, în acest an. Am ajuns astăzi (sâmbătă, 3 septembrie- n.red.) la ei cu bucurie și mult așteptați.

Nu am fi reușit fără sprijinul echipelor care s-au înscris la acest campionat, 16 echipe, tinerii organizației care au fost total implicați,  dar și dl primar al orașului, Daniel Harpa, care le-a transmis prin intermediul nostru astazi elevilor >Succes în noul an școlar!<„, ne-a precizat Diana Mercas.

Cupa TSD la fotbal organizată de tinerii din Târgu-Neamț a ajuns la ediția a III-a anul acesta.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate