Târgu-Neamț/ Patru mașini au ars în Tăbăcari, în această după- amiază

Astăzi, 12 septembrie, la ora 14:08, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la două autoturisme din curtea unui imobil de pe strada Tăbăcari în orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum la patru autoturisme dezmembrate cu posibilitatea propagării la alte autoturisme amplasate în apropierea acestora, potrivit lt. Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars în totalitate cele patru autoturisme. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric, menționează sursa citată.

Proprietarul autoturismelor, un bărbat de 26 de ani, a suferit ușoare arsuri la nivelul membrului superior drept. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate