Târgu-Neamț: Primarul Daniel Harpa a înmânat cheile celor 80 locuințe sociale din blocurile noi, construite în Blebea

Astăzi, 7 noiembrie, au fost repartizate cele 80 de apartamente din cartierul Blebea, Târgu-Neamț. Este vorba despre cele patru blocuri noi, construite cu fonduri obținute de Primăria orașului prin Programul Construcțiilor de Locuințe Sociale derulat conform Legii 114/1996.

Zeci de familii au primit astăzi cheile de la locuințele sociale din partea primarului Daniel Harpa, alături de viceprimarul Vasile Apopei.

Cele patru blocuri situate pe str. Vânătorului au în total 80 de apartamente: 28 cu o cameră, 40 cu două camere și 12 cu trei camere. Blocurile sunt dotate cu lift, centrală și toate cele necesare. Investiția are o valoare totală de aproape 20 milioanede lei, din care 3.6 milioane de lei confinanțare de la bugetul local, restul fiind fonduri guvernamentale.

Propria casă este visul fiecărui român. Bucuria pe care fiecare dintre noi am avut-o atunci când am deschis prima dată ușa locuinței noastre este unică și de neuitat.

Ca om și ca primar al orașului Târgu-Neamț, astăzi am trăit 80 de bucurii – câte una pentru fiecare familie pentru care locuințele sociale din cele 4 blocuri noi ridicate în Blebea devin ACASĂ.

Dragi locatari, să vă bucurați de noile locuințe și să aveți grijă de ce ați primit! Să dea Dumnezeu să dezvoltăm frumos acest cartier! Vă mulțumesc pentru că, iată, îmi îndeplinesc și eu visul ca după mine să rămână ceva acestui oraș!

Aş vrea să mulţumesc tuturor târgnemțenilor, pentru că şi din banii dvs au fost realizate aceste locuinţe sociale. Pentru asta am intrat în politică. Pentru zile ca aceasta, când pot schimba viața a 80 de familii.”, a declarat primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate