TEDi deschide un nou punct de lucru în Piatra-Neamț

Ilustrație

Lanțul de retail TEDi va deschide al doilea magazin pe Strada Plăieșului Nr. 2, Piatra-Neamț în data de 20 decembrie. Pe o suprafață de aproximativ 690 de metri pătrați, discounterul non-alimentar oferă o gamă largă de produse: fie că este vorba de decorațiuni, petreceri, articole de uz casnic, papetărie sau obiecte de artizanat – aici veți găsi totul sub un singur acoperiș. Inspirația este oferită de marea varietate de articole, asociate cu produsele actuale în tendințe.

Noul magazin își va deschide porțile la ora 9 dimineața, pe data de 20 decembrie. Primul magazin s-a deschis pe 8 decembrie, în Galleria Mall.

Magazinul impresionează printr-un design modern: o pardoseală urbană și iluminatul plafonului cu LED- uri eficiente și sustenabile din punct de vedere energetic, iar ambientul luminos creează o atmosferă plăcută pentru cumpărături. Datorită unui design inovator al rafturilor, clienții obțin o imagine de ansamblu mai bună a articolelor.

Conceptul actual de magazin este unul modern și eficient, astfel oferind o zonă de vânzare cât mai mare posibil, pentru a asigura mai mult spațiu clienților și produselor. În ceea ce privește designul culorilor, se pune un accent din ce în ce mai mare pe nuanțele subtile, galbenul și albastrul retrăgându-se în fundal, oferind într-un final o experiență plăcută de cumpărare.

Despre TEDi

TEDi a fost fondată în Germania în 2004 și are în prezent peste 3.000 de magazine în Europa.
Discounterul non-food continuă să crească: obiectivul pe termen mediu este 5.000 de magazine. Există
ceva pentru toată lumea la TEDi. La TEDi, accentul este pus pe papetărie, obiecte de artizanat, decorațiuni, gospodărie și petreceri. Jucăriile, articolele în tendințe, articolele DIY, produsele de cofetărie și consumabilele pentru animale de companie completează gama extinsă.

TEDi se concentrează pe o gamă largă de produse de bună calitate la prețuri rezonabile și își inspiră clienții atât cu etichete de marcă, cât și cu etichete private. Aproximativ 3.000 de articole din întreaga gamă sunt disponibile permanent pentru 1 euro fiecare. Responsabilitatea socială și angajamentul față de mediu sunt aproape de inima TEDi din convingere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.tedi.com.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate