Terapie prin caligrafie, la Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț vă invită să participați la CaligraFiind – Atelier de Caligrafie ce va avea loc miercuri, 22 noiembrie 2023, între orele 16.30-18.30, în Sala Info Club 2.

Organizat sub genericul Terapie prin Caligrafie, atelierul inițiat de Doamna Gabriela Zamă – terapeut și caligraf – este destinat adulților și adolescenților care sunt curioși și dornici să descopere frumusețea scrisului caligrafic, să-și crească concentrarea, starea de relaxare, pacea interioară, răbdarea și să-și ofere bucuria de a așeza frumusețe pe hârtie.

Farmecul practicării Caligrafiei Copperplate va fi potențat de instrumentele specifice pentru desfășurarea atelierului (toc, peniță, călimară cu cerneală, foi speciale) care vor fi  puse la dispoziție de către organizator și vor prilejui participanților întâlnirea cu eleganța timpurilor în care scrierea echivala cu o carte de vizită.

Taxa de participare la acest atelier este de 150 de lei pentru adulți și 100 de lei pentru adolescenți, studenți și pensionari, iar înscrierile se fac completând formularul https://forms.gle/nuTMuDkotb5V4za98

Detalii suplimentare puteți obtine și pe pagina de Facebook Terapie prin Caligrafie https://fb.me/e/5Fa91ja5R  și direct la organizatoarea atelierului – mesaj la telefon: 0740-179.169 (Doamna Gabriela Zamă).

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate