Top rating ziare online Neamț – primele 3 luni 2022

În primele 3 luni ale anului 2022, publicația ziarpiatraneamt.ro s-a detașat semnificativ de restul publicațiilor din Neamț, deținând locul întâi.
Trafic ziarpiatraneamt.ro:
Ianuarie – 355.000 vizitatori unici
Februarie – 271.000 vizitatori unici
Martie – 292.000 vizitatori unici

Și din punct de vedere al abonaților canalelor de Youtube asociate publicației noastre, ca număr de urmăritori pe Facebook sau ca autoritate a publicației în Google ne aflăm pe primul loc.

Analiza a fost făcută asupra publicațiilor din Neamț care își expun public traficul.

Acest loc unu în media locală nu este doar al nostru, ci și al cititorilor noștri care au ales să se informeze de la noi, au interacționat cu articolele noastre și de multe ori au colaborat cu noi, ocazie cu care le mulțumim frumos.

Este foarte posibil ca acesta să fie ultimul top prezentat de ziarpiatraneamt.ro.
În ceea ce privește publicația noastră, de acum înainte, până ce condițiile tehnice vor face posibile unele însumări de audiențe, traficul de pe site va deveni irelevant, motiv pentru care nu îl vom mai afișa. Urmează să trecem la un nou concept de ziar „multi-platform” care va oferi materialele media complete pe mai multe canale de comunicare fără să mai direcționeze toți cititorii spre site. Dorim să ridicăm nivelul conceputului de ”user friendly”, inovând totodată conceputul de ”multi-platform”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate