Tradiția „Jocul Caprei şi al Ursului” merge mai departe la Farcaşa

RemasterDirector_1a5c03258

Mă bucur să văd că sunt atât de mulți tineri şi seniori, bărbați şi chiar femei, care se implică pentru organizarea acestor minunate evenimente pe raza comunei Farcaşa! Pentru că tradiția se duce mai departe, din generație în generaţie, este moştenirea cea mai de preț de la înaintaşii noştri şi noi avem datoria morală de a o duce mai departe cu destoinicie!

Pe parcursul a două zile, în ajun de anul nou dar şi în prima zi din an, am fost gazda cetelor de urători atât la locuința personală dar şi la primărie alături de colegi. Ca o noutate, în acest an, Asociația „Mlădițele Farcaşei” ne-au surprins în mod plăcut cu reprezentarea lor, i-am ascultat cu emoție pe cei mai tineri dintre noi cu a lor piesă.

Dragii mei, atât timp cât voi fi primarul acestei frumoase comune, cu aceşti minunați locuitori, voi fi mereu un susținător al datinilor noastre din străbuni, mă voi implica din tot sufletul pentru a le duce mai departe, din generație în generaţie!

Cu deosebit respect, mă înclin în fața dumneavoastră, a tuturor celor care vă implicați cu dăruire în organizarea acestor evenimente atât de deosebite pentru noi!

Respectul, aprecierea şi mulțumirile noastre se îndreaptă şi către angajații forțelor de ordine, respectiv angajți din structurile I.P.J. Neamț şi I.J.J. Neamț pentru impecabila organizare în buna desfăşurare a evenimentelor de pe parcursul acestor zile.

Bunul Dumnezeu să ne ajute pe toți şi să ne vedem cu bine la edițiile viitoare!

Mai multe fotografii de la acest eveniment vor fi încărcate pe pagina oficială de facebook Comuna Farcașa din județul Neamț

Cu prețuire,

Țifui Bogdan,

Primarul comunei Farcaşa

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate