Tragedie evitată „la mustață”: bărbat agresat cu un obiect periculos pe un drum public din Dumbrava – acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri

La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 15:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost agresată pe un drum public din localitatea Dumbrava Roșie.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 15:00, între doi bărbați cu vârste de 46, respectiv 60 de ani, ambii din Dumbrava Roșie, pe fondul unei stări de ebrietate, ar fi avut loc un conflict verbal într-un bar, din localitatea Dumbrava Roșie.

Urmare a acestui conflict, ambii bărbați ar fi părăsit locația în cauză, deplasându-se pe un drum public. Bărbatul de 46 de ani l-ar fi lovit pe bărbatul de 60 de ani, iar acesta din urmă folosindu-se de un cuțit, i-ar fi aplicat bărbatului de 46 de ani o lovitură, în zona mandibulei.

Bărbatul de 46 de ani a fost transportat la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestuia.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 60 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și port fără drept de obiecte periculoase.   

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate