Tragedie în timpul programului de lucru: un bărbat a murit în Piatra-Neamț – Anchetă pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că într-un imobil din Piatra-Neamț, se află o persoană decedată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 58 de ani, din Piatra-Neamț angajat al unui furnizor de obiecte mobilier, care în timp ce se afla în timpul programului de lucru, ar fi început să se simtă rău, fiind solicitată intervenția unui echipaj medical specializat, care din nefericire a constatat decesul bărbatului.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei, fiind informați și reprezentanții ITM Neamț. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Din informațiile pe care le avem în acest moment, se pare că bărbatul (angajat la Casa Rusu) ar fi decedat în timp ce maipula și monta mobilă într-un imobil din oraș.

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate