Tragedie pe drumul dintre Lețcani și Podu Iloaiei: Două femei au murit, alte două victime sunt grav rănite

Astăzi, la ora 11:15, Dispeceratul integrat ISU – SMURD -SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier pe DN28, la ieșirea din localitatea Lețcani, către orașul Podu Iloaiei, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În accident a fost implicat un autoturism cu numere de Neamț în care se aflau 3 femei și șoferul. Potrivit ziaruldeiasi.ro, cele trei femei ar fi fost în drum spre un eveniment religios, în Iași.

„De urgență, la locul solicitării au fost dislocate o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, două echipaje de prim ajutor calificat și un echipaj de terapie intensivă mobilă cu medic, iar de Serviciul de Ambulanță Județean Iași, un echipaj tip ”B”.

În autoturismul implicat în evenimentul rutier se aflau 4 persoane, din care 1 inconștientă, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată la locul incidentului.

Cauza producerii evenimentului rutier va fi stabilită de către organele în drept.”, a transmis ISU Iași.

Accidentul s-a soldat, din păcate, cu două femei decedate, de 58, respectiv 73 de ani, și cu alte două victime rănite grav, transportate la spital: o altă femeie – pasager și șoferul, un bărbat.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate