TRAGIC: Trupul neînsuflețit al unui copilaș de 7 luni, găsit într-o pungă de plastic – ce declarase inițial mama minoră

CERCETĂRI SUB ASPECTUL SĂVÂRȘIRII INFRACȚIUNII DE UCIDERE DIN CULPĂ

În dimineața de 17 mai a.c., ora 05:35, polițiști din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați de un bărbat, din comuna Sălcuța, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 7 luni, a dispărut din casă.

La fața locului s-a deplasat un colectiv de polițiști care au constatat că apelantul locuiește în aceeași casă cu nora sa, o minoră de 15 ani, din județul Mehedinți, care le-a declarat polițiștilor că nu-l mai găsește pe fiul său de 7 luni. Întrucât au existat suspiciuni cu privire la cele declarate de mamă, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, au fost efectuate căutări în proximitatea locuinței, iar, în cursul zilei de 17 mai, cadavrul minorului a fost găsit într-o zonă cu vegetație deasă, fiind pus într-o pungă de plastic.

Cadavrul copilului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, rezultatul fiind că moartea a fost patologică și neviolentă. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Sursa: IPJ Dolj

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate