Transport agabaritic care va trece prin Piatra-Neamț, cu destinația Tașca

În perioada 06.12.2023 – 11.12.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Faur – A2 – Centura București – DN2 – Afumați – DN2 – Râmnicu Sărat – A7 – DN2 – Horia – DN15D – Intersecție DN15D cu DJ 155I – Piatra Neamț – DN15 – Bicaz – DN12C – Tașca (județul Neamț).

Vehiculul transportă o virolă (n.red: cilindru format din foi de tablă nituite sau sudate, care intră în construcția unei clădiri, a unui rezervor etc.).

Lățimea maximă a vehiculului este 6,10 m, masa totală 86 tone, lungime 23 m, înălțime 4 m,  viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate