Trecerea dintre ani, momente impresionante la Farcașa

Începutul de an l-am petrecut alături de colegii din cadrul colectivului Primăriei şi al Consiliului Local Farcaşa întâmpinând cetele de urători din cadrul comunității. Cu emoție în suflet, am putut admira ieri în fața primăriei Jocul Caprei din satul Farcaşa şi satul Stejaru, iar o noutate față de anul trecut, a fost şi Jocul Ursului.

Cu admirație, respect profund mă înclin şi țin să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment desosebit de frumos şi pentru transmiterea tradițiilor moştenite către generațiile viitoare. Tradiția noastră trebuie dusă mai departe şi mă bucură faptul să văd ca are cine face acest lucru.

Am fost bucuros să văd ca efortul organizatorilor a fost admirat nu doar de cetățenii din comuna Farcaşa, ci şi din comunele învecinate.

Vreau să mulțumesc pe aceasta cale şi Inspectoratului de Jandarmi Neamt, precum și Inspectoratului de politie al județului Neamt pentru buna desfăşurare a evenimentului!

Atât în mine cât şi în cadrul Consiliului şi Primăriei Farcaşa aveți toată susținerea pentru organizarea unor astfel de evenimente!

La mulți ani, 2023!

Cu prețuire,

Țifui Bogdan,

Primarul comunei Farcaşa

sursa: Tifui Dumitru Bogdan

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate