Trei nemțeni conduși de polițiști la penitenciar pentru executarea pedepselor – unul dintre ei va sta aproape 2 ani și jumătate în spatele gratiilor

La data de 13 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 51 de ani, din Piatra Șoimului.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 10 luni, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 13 iulie  a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat un bărbat, de 48 de ani, din Icușești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 3 luni, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La aceeași dată, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Zănești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 5 luni, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate