Trei nemțeni depistați în flagrant de Poliție

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic un bărbat, de 34 de ani, din Boghicea, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum DJ 207A, în localitatea Boghicea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 17:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Tămășeni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, în localitatea Tămășeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Podoleni în timp ce conducea un autoturism pe un drum public, în localitatea Podoleni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri prezentate, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate