Trei nemțeni pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii, depistați ieri de Poliție

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au acționat, pe raza de competență, pentru depistarea persoanelor pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, polițiștii au depistat ,în localitatea Cordun, un bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 8 luni, săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

*

La aceeași dată, polițiștii au depistat ,în localitatea Săbăoani, un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisori, fiind condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Ambele persoane au fost conduse de polițiști la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

*

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, au depistat ,în localitatea Piatra-Neamț, un tânăr, de 26 de ani, din Bahna, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate